You think, you know me
On this day.....
Edge: Hunter, Hunter, Hunter.... Chodziłem tylko dla spraw biznesowych, ale masz prawo się śmiać. A co do mojej porażki z Y2J..... Nie wstydzę się tego. Chris to bardzo doświadczony i dobry technicznie zawodnik, tylko robi z siebie durnia swoją postawą. Zaś ty Triple H, Przegrałeś ze świeżym Sheamusem, nie wstyd ci?
You think, you know me
On this day.....
Booker T:Can You Dig It Suuuucka!? Witam RWW Univers oraz Innych zawodników tej organizacji! Jeśli dostanę kontrakt, obiecuję co tydzień dostarczać wam wspaniałego widowiska! Jak na razie obieram sobie za cel RWW United States Championship, ponieważ podoba mi się ten tytół! Suuuuuucka!
Booker idzie do szatni
Ostatnio edytowany przez Booker T (2010-07-08 21:57:50)
Zbanowany
Kofi Kingston wchodzi na ring:Witajcie Edge i Hunter mam do was uwage.Czemu ty gadacie o WWE jeśli to jest RWW.Troche to bez sensu.
Kofi opuszcza ring.
Użytkownik
RvD wchodzi na ring z Plakatem Jeffa i Roba van Dama:
Jeff posłuchaj w TNA byliśmy zgranym Tag-Teamem.Ale to nie jest TNA,To Rww.
Wspominałeś twoje koflikty z Ortonem i Edgiem i myślisz że za to Rww univers cię pokocha.
Nie bo ich interesuje tylko JEDNA federacja:REVOLUTION WORLD WRESTLING.
Podobała mi się twoja wypowiedz do Bookera T.
Cytuje:" 5 Time 5 Time 5 Time 5 Time 5 Time WCW Chapion".
Na początku myślałem że się zawiesiłeś a potem wyskoczyłeś z
federacą która istniała aż 10 LAT Temu.
Wiec prosze przestań gadać o dawnych dziejach i popacz na żeczwistość która jest okrutna.
Znawca
Modest...to the Top!
Ech RVD...ja doskonale wiem ze to jest RWW, lecz aby zyc rzeczywistoscią trzeba niekiedy wracac do przeszłosci...tym bardziej że na dobre RWW się nie rozpoczęło...udowodnie wszystkim że RWW to będzie najlepsza organizacja na swiecie!. Co do WCW...to byl swietny okres...chcialbym powrotu tych czasów, lecz dzis moim celem jest RWW!
Modest...to the Top!
You think, you know me
On this day.....
Edge: Kingston, nie mieszaj się do spraw moich i huntera bo nie osiągnąłeś nawet w połowie tego co my! Możemy rozmawiać o czym chcemy, jak chcemy i gdzie chcemy! Nie masz tutaj nic do gadania!
You think, you know me
On this day.....
Booker T: Ja się zgodzę i z RVD i z Jeffem. Również jak Hardy, chciałbym powrotu WCW, Ale podobnie jak RVD teraz należymy do RWW i tu musimy dawać z siebie wszystko! Jeśli ktoś się ze mną nie zgadza to powiem tyle........ Can You Dig It Suuuucka!?
Booker T opuszcza ring z zadowoleniem na twarzy
Ostatnio edytowany przez Booker T (2010-07-08 21:58:17)
Nowy użytkownik
Booker,Kofi,Edge,Hardy jestescie zerami bo nie jeszcze nie pokazaliscie nic w tej fedaracji.Nie jestescie wrestlerami tylko lalusiami ktorzy umia tylko gadac
Ostatnio edytowany przez Steve Austin (2010-07-08 21:09:38)
You think, you know me
On this day.....
Edge: Odezwał się ten, kto niby zrobił więcej dla RWW? Jesteś tu najkrócej z nas (Nie licząc Bookera T), i już zaczynasz pyskować! Jeśli chodzi o WWF to zrobiłeś więcej od nas, ale tutaj to my jesteśmy tymi lepszymi!
You think, you know me
On this day.....
Ostatnio edytowany przez Edge (2010-07-08 21:52:40)
Booker T: Stone Cold Steve Austin....Nasze osiągnięcia w WWF i WCW są podobne. Ja osiągnąłem trochę więcej w WCW ty w WWF. W RWW i Ja i Ty mamy czyste konto. Więc na jakiej podstawie nas oceniasz. Sam także nic nie pokazałeś więc.....Can You Dig It Suuuucka!!! (Fani Cheerują)
Booker T Opuszcza Ring klaskając w rytm swojego Theme Songu
You think, you know me
On this day.....
Edge: Jak pewnie zauważyliście, na drugiej tygodniówce dostanę walkę o RWW WHC! Mam zamiar zostać RWW WHC oraz RWW Tag-Team Championem, a Orton zostanie RWW Championem, tak więc Rated RKO jak na razie posiądzie 4 tytóły! (2x Tag Team, 1xRWW WHC, 1xRWW Champ.) I Chyba wcześniej się przejęzyczyłem Steve, bo to właśnie JA jestem 10-krotnym mistrzem WWE! I mam zamiar powtórzyć ten sukces w RWW! Tyle tylko że będe WHC!
You think, you know me
On this day.....
It's Time To Play The Game
Na ring idzie Triple H z widocznymi znakami tag teamu HardyzHunter.
Witam was widze ze zrobiło sie tutaj spore zamieszanie a więc pierwsza sprawa do Kofiego zgadzam sie z Edgem że nie powinnieneś się wtrącać w nieswoje sprawy.Druga sprawa też tęsknie za dawnym czasami ale zyjemy teraz i tak musi byc i nic tego nie odmieni.Edge zycze ci wygranej WHC ale akórat pasy tag teamowe
zgarnie nasz tag team HardyzHunter!!!Stone Cold Steve Austin witam cie gorąco ale nie wyzywaj moich kolegów od zer bo tak naprawde tutaj też nic nie osiągnołeś.Przypominam już poraz nie wiem który ze to ja zgarne Pas interkontynentalny!!
Hunter schodzi z ringu i slychać jego theme.
It's Time To Play The Game
Ostatnio edytowany przez Triple H (2010-07-09 04:37:55)
You think, you know me
On this day.....
Edge: Taa... Dzięki Hunter, już nie długo będziesz ITC, bo wiadome jest że wygrasz ten pas, przecież nie pokona cie Kofi ani Rock, który nie pokazywał się tutaj od dłuższego czasu. Chciałbym jeszcze, aby Jeff zdobył jakiś pas, mogła by to być walka Champions vs Champions - o pasy Tag-Teamowe. Nie wiem, kto zostanie WHC teraz, ale na pewno na drugiej gali RWW poniesie druzgocącą klęskę!
You think, you know me
On this day.....
You think, you know me
On this day.....
Edge: Hahahaha... Słuchając cię Kingston o mało nie spadłem z krzesła! Nie masz nawet w połowie tyle doświadczenia co ja! Nie osiągnąłeś nawet w połowie tyle co ja! I nie jesteś taki jak ja! Jesteś wesołkiem, a ja nie mam litości dla przeciwników! Nigdy nie będziesz taki jak ja! Zapamiętaj to sobie!
Nowy użytkownik
Zamknijcie sie juz to ja tu jestem i bede najlepszy wy jestescie jedynie marnymi podróbkami Hulka Hogana.
Zdobede tu wszystkie pasy.A wy przestaniecie istniec. I tak kazdy z was otrzyma STUNNER!!