Administrator
Walcie GM'em jest Vince McMahon
Administrator
Randy wchodzi do biura
- Witaj wiesz jak się nazywam i chciałbym walki o najwyższy pas tej federacji
Orton czeka na odp
Administrator
Randy Patrzy na Miza
- Najpierw powiedz coś w ringu, nie ładnie podsłuchiwać.
Moderator
a może Triple Threat Match? he?
Administrator
Vince się zastanawia chwilę :
Yhy zgadzam się na pojedynek waszej trójki ,ale niech to będzie Ladder Match.Pas zostanie powieszony nad ringiem i kto go pierwszy ściągnie ,ten zostanie jego pierwszym posiadaczem!!
Wtronce się do waszej pogaduszki, ja takze pragne glownego pasu tej federacji wiec proponuje Fatal4way match o ten pas. Vince czekam na odp...
Administrator
Vince myśli i w pewnym momencie wpada na pomysł :
Wiesz CM dla ciebie mam inne plany wpadnę do ciebie do szatni i je obgadamy ok?
No niech ci bedzie (Punk zdenerwowany idzie do szatni)
Ostatnio edytowany przez CM Punk (2010-06-27 18:27:46)
(Wchodzi Cm Punk i wtronca sie w rozmowe)
Oj, Triple przyszłes nie przywitales sie i odrazu chcesz miec walke o glowny pas
chcesz byc lepszy od Streight Edga ty jedynie zaslugujesz na walke o pas interkontynealny,
wiec proponuje taki uklad niedlugo do RWW przyjdzie moj przyjaciel ktorego uzdrowilem od uzywek
Luk Gallows. Wiec propouje walke tych dwoch panow o pas interkontynetalny...
(Czeka na odp.)
Ostatnio edytowany przez CM Punk (2010-06-28 07:00:38)
Dobrze.A więc zgadzam sie Punk.Ale wiesz co myslisz ze nie zasługuje na najwyzszy pas federacji wymawiając to sie poprostu osmieszasz.Udowodnie ci to ze zasluguje na niego w 100% ponieważ ja stanowie tą gre i tylko mnie ludzie chcą oglądać.Proponuje walke z Lukiem-Extreme Rules.A jeżeli cos ci sie nie podoba to mam dla ciebie dwa słowa Suck It!!
Widze ze nikt nie chce być RWW Heavyweight Championem. Chce walki Last man Standing z The Rockiem na najbliższym PPV.Coś powiem The Rockowi:You Cant See Mee!
Zbanowany
chciałbym walki Fatal4way match o pas Intercontinental
Ostatnio edytowany przez Kofi Kingston (2010-06-29 14:29:41)
Administrator
Po namyśleniu Vince odpowiada :
Wszyscy chcą walczyć o pasy !! Ale to ja jestem najważniejszy więc się namyślę i jeszcze dziś dam wam odp kto walczy na najbliższej tygodniówce!!
*Do biura general managera wchodzi Christian*
Witaj Vince ;]
Mógłbym cię prosić o jakąś walkę na rozpoczęcie mojej kariery???
Obojętnie jakiej...to pierwsza walka w tej federacji...więc nie musi być o pas....czy co kolwiek ;]
Bilans walk na PPV:0-0-0
Bilans walk na zwykłych galach:1-0-0
Typ zawodnika:Face Pas:Brak
Roster:Crash