Administrator
Jest to prawda ,że The Miz jest nie aktywny ale Karta była już ustalano w tam tą sobotę i nie była zmieniana!! Więc HBK nie zgadzam się ,dam ci walkę o jakiś pas ale tego dowiesz sie jutro!! I wynocha z biura bo mam dużo roboty!!
Znawca
dziękuje :}}}}
Widze ze szykuje się walka Rated RKO vs HardyzHunters o RRW TT Championship.Chciałbym żeby był to Triangle Ladder Match HardyzHunters vs Rated RKO vs Beer Money InC.
Znawca
NIe bedzie walka Rated RKo vs HArdyzHunter a te Beer Money INC to sa słabi i niech sie schowaja za krzaki.
Zbanowany
Do biura general managera wchodzi Kofi:Witaj Vinc słuchaj jest taka sprawa jeśli chodzi o pasy,John Cena mógłby wygrać walkę z Cm Punk ponieważ Cm już nie gra,a co to za posiadacz pasa który nie gra.A jeśli chodzi o mnie to też mógłbym wygrać pas ponieważ The Rock już raczej nie gra a Hunter ma duże szansę na pasy TT.
Kofi wychodzi z biura.
Kofi nie możesz wygrać pasa, dla tego że HHH ma szansę na TT ;p To głupie pytanie xD Ale zobaczymy co Vince ci odpowie ;P
Aaa i chcialbym przypomnieć że mam obiecaną walkę o WHC! Proszę uwzględnić to w Karcie CRASH!
Znawca
Biore urlop do gali crash.Wroce przedc gala 18
Ostatnio edytowany przez Shawn Michaels (2010-07-13 07:17:23)