Ogłoszenie

Nabór na Bookera!!

#16 2010-07-14 12:54:35

John Cena

Znawca

9018274
SkÄ…d: Sierki city xD
Punktów :   

Re: Ring - Crash

http://www.doggriderz.com/catalogue/images/06588pi.jpg

The Buffalo...Kim ty wogóle jeste¶...Nie kojarze ciê...

S³uchajcie...Jestem World Heavyweight Championem.Edge chce walki ze mn± na Crash ale ja bêde mia³ walke rewan¿ow± z CM Punkiem. Na nastêpnym Crash,je¿eli obronie tytu³,wybiore hardcorow± stypulacjê.

I nie my¶l,¿e wyjdziesz z tego pojedynku zwyciêsko.

Ostatnio edytowany przez John Cena (2010-07-14 12:54:52)

Bilans walk na PPV:0-0-0
Bilans walk na zwyk³ych galami:1-0-0
Typ zawodnika:Face
Pas:WorldHeavyHeight Champioship
Roster:Crash

#17 2010-07-14 13:49:41

Jeff Hardy

Znawca

24282675
Punktów :   

Modest...to the Top !

The Buffalo...Chcesz wiedzieæ z kim masz tutaj doczynienia? Powiem Ci, m.in. z Hunterem, The Game Triple H'em, z Captainem Charism±, Christianem oraz z Extreme Enigm±, JEFFEM HARDYM ! S± te¿ baaardzo fa³szywi ludzie jak np. stajnia Rated RKO, która uwaza siê za najlepsz± na swiecie a tak± naprawde nie jest. The Bufaalo, jesli chcesz pokazaæ ¿e chcesz byæ KIM¦ w RWW musisz kroczyæ scieszk± prawdy oraz praworz±dnosci, a nie k³amstwa i przekrêtu. Jesli chcesz byæ lubianym, radzi³bym Ci ¿yæ w zgodzie z nami, HardyzHunter, a napewno zajdziesz wysoko!

Modest...to the Top !

Bilans walk na zwyk³ych galami:0-0-1
Pas:Brak

#18 2010-07-14 15:30:16

Abyss

Znawca

Punktów :   

http://www.gifsoup.com/imager.php?id=167131

Buffalo, phi! Có¿ za wdziêczna nazwa, muahah! Uwierz mi, pojawi³e¶ siê w z³ym miejscu w z³ym czasie. Chcesz wiedzieæ dlaczego? Bo ja tu jestem! Hardy akurat wymieni³ ci samych s³abeuszów, niegodnych do mnie nawet mówiæ, a co dopiero ze mn± walczyæ. Tag Team HardyzHunter to jedno wielkie nieporozumienie. No, niech bêdzie, tylko Rated RKO jest tu jeszcze co¶ warte, oprócz mnie. Ty, Cena jako champion to te¿ jakie¶ nieporozumienie, mam nadzieje ¿e je kto¶ szybko wyja¶ni.

Typ zawodnika:Heel

#19 2010-07-14 20:54:21

Edge

Moderator

Punktów :   

You think, you know me
On this day.....

http://die-master.de/Edge3.jpg

Edge: Cena... dobrze wiesz, ¿e "£ysy Lider", od dawna nie go¶ci³ w ringu, ani w sali treningowej, wiêc nie wygra walki rewan¿owej. Jak najbardziej zgadzam siê na stypulacjê Hardcorow±! Muszê tylko uporaæ siê z Jeffem. Widzê ¿e mowa o jakim¶ Buffalo... nie znam ciê, ale je¶li chcesz dominowaæ bierz przyk³ad z Rated RKO! Jak nam nie wierzysz, to obejrzyj pierwsz± galê RWW i zobacz co spotka³o The Miza i Undertakera!

You think, you know me
On this day.....

Pas:RWW Tag-Team Chapionship

#20 2010-07-14 22:05:18

Jeff Hardy

Znawca

24282675
Punktów :   

Modest...to the Top !

Edge...Ci±gle mówisz o tym, ¿e siê ze mn± uporasz i ju¿ bêdzie do Ciebie nale¿a³ ca³y ¶wiat...tak nie bêdzie. Nie znasz jeszcze si³y Jeffa Hardy'ego? Zobaczysz na co mnie stac juz nied³ugo...poka¿e Ci raz na zawsze ¿e nie jestes jedyny, nie jestes najlepszy i ¿e nie bêdziesz jednym z mistrzów RWW ! Wystarczy jedna chwila mojej nieuwagi podaczs naszej walki a juz na pewno wiem ¿e kto¶ wleci do ringu aby Ci pomóc, lub u¿yjesz krzes³a lub jakiegos innego przedmiotu aby wygraæ walkê. Uwierz mi...ja bêdê czujny ca³y czas, wieæ na 100 % nie dam siê obaliæ przez jaki¶ niedopatrzony sposób ! EDGE...B¡DZ GOTOWY NA HARDCORE!!!

Modest...to the Top !

#21 2010-07-15 20:22:47

The Buffalo

Nowy u¿ytkownik

12789866
Punktów :   

Cena nie musisz mnie kojarzyæ. Dziêki Jeff za przedstawienie mi jaka jest sytuacja. Edge widzia³em co siê zdarzy³o na RWW i s±dzê ¿e dali¶cie niez³y ³omot Taketowi i Mizowi lecz jestem Face i bêdê ¿y³ w zgodzie z  HardyzHunter.

Bilans walk na PPV: 0-0-0
Bilans walk na zwyk³ych galami: 0-0-0
Roster: Crash

#22 2010-07-16 06:29:46

Abyss

Znawca

Punktów :   

sry za offtop ale nie moge

jestem Face

czy ty nie s³ysza³e¶ ¿adnego wrestlera? czy cena mówi ¿e jest face? albo jericho ze jest heel??

#23 2010-07-16 10:57:44

Edge

Moderator

Punktów :   

You think, you know me
On this day.....

Edge: I Kolejna dominacja Rated RKO. Dla czego mnie to nie dziwi.... Jeff.... Tyle opowiada³e¶ jak to pokonacie nas i zdobêdziecie pasy, ¿e czysta gra pop³aca....Ale nie byli¶cie w stanie dorównaæ Rated RKO! Zdominowali¶my was! Tym samym zostali¶my RWW Tag-Team Championami. Rated RKO posiada ju¿ 2 tytu³y, brakuje jeszcze tylko WHC!

#24 2010-07-16 13:15:08

The Buffalo

Nowy u¿ytkownik

12789866
Punktów :   

Co do tego offtop Abyss jako¶ tak mi siê napisa³o. Edge Uda³o ci siê wykonaæ Speara na niczego ¶wiadomym, zmêczonym i odwróconym do ciebie plecami Hardym. Przyznaj to ¿e mia³e¶ farta. A Cena pewnie tak ³atwo tego tytu³u nie odda ani Punkowi ani Tobie.

#25 2010-07-16 14:37:27

Jeff Hardy

Znawca

24282675
Punktów :   

Modest...to the Top !

Wsciek³osæ Extreme Enigmy nie ma koñca !!! Mówi³em o tym, ¿e bede skupiony przez ca³± walkê, ale có¿...Rated RKO, gratulujê. Gratulujê Wam krêtactwa, ale na pewno nie wygranej nad HardyzHunter !!! Jak widzieli¶cie, to w³asnie ja przypi±³em mistrza RWW, Ortona. Orton, gdyby to dzia³o siê w walce 1 vs 1 to zapewne Rated RKO ju¿ nie dominowa³oby w RWW. W takim przypadku mia³bym pas RWW...mialbym, lecz nie mam i nic sobie z tego nie robiê ! EDGE !!! Na nastêpnym Crash nie bedziesz walczy³ o WHC, karta jest trochê inna. Walczysz....z Charismatic Enigm±, JEFFEM HARDYM !!! Walka bedziê siê toczy³a o #1 Contendera do tytu³u WHC !!! B¡DZ GOTOWY NA HARDCORE !!!

Modest...to the Top !

#26 2010-07-16 19:44:04

Edge

Moderator

Punktów :   

You think, you know me
On this day.....

Edge: Buffalo, nie wtr±caj sie do spraw zawodowców, ty nawet nie powiniene¶ oddychaæ tym samym powietrzem co ja! Jeff.. by³em gotowy na Hardcore, i Rated RKO zdominowa³o HardyzHunter! Jeff.... Prêdzej czy pó¼niej i tak zdobêde WHC! To jest nieuniknione, podobnie jak dominacja Rated RKO!

#27 2010-07-18 22:08:22

Jeff Hardy

Znawca

24282675
Punktów :   

Modest...to the Top !

Juz zaraz walka miedzy nami Edge. Powiedz mi swoje ostatnie ¿yczenie, chcesz przegrac z godnosci± czy mam Cie totalnie o¶mieszyæ na oczach ca³ego RWW? Nie pawam do Ciebie zbytnia sympati±, ale dzis wygram po prostu JA, Jeff Hardy, i nie bêdzie nikt co do tego mial w±tpliwosci !

Modest...to the Top !

#28 2010-07-19 12:19:44

Edge

Moderator

Punktów :   

You think, you know me
On this day.....

Edge: Jeff, zobaczymy kto bêdzie lepszy, jak dot±d nikt nie by³ wstanie mi dorównaæ, i postaram siê, aby tak zosta³o!

#29 2010-07-20 12:38:58

The Buffalo

Nowy u¿ytkownik

12789866
Punktów :   

Edge nikt ci nie móg³ dorównaæ bo walczy³e¶ dopiero raz. Nie mo¿emy tu mówiæ o jakim¶ wielkim Streaku.

#30 2010-07-22 10:55:26

CM Punk

U¿ytkownik

Punktów :   

http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/c/cmpunk/01.jpg

(Punk rozwcieczony szybkim krokiem idzie na ring)
Witam was znowu zapijaczone æpuny nienawidze was wszystkich Cena ciebie najbardziej chce rewanzu rozumiesz chce na najblizszym Crash chce sie z toba zmierzyc o pas Heavyweight, a wogule co tu do cholery sie dzieje pare dni nie ma Streight Egda i juz rozdup wiedze tu u nas w Crash (wyci±ga kartke) JeffreyA .... JeffA .... Nero .... Hardy'ego. Najwiêkszy æpun w wrestlingu! Najwiêksze nie porozumienie w historii wrestling'u! Nawet przebijasz Billy'ego. Wiesz Jeffi jak siê cieszy³em gdy odebra³em ci World Championship tego pamiêtnego wieczora ... siódmy czerwca 2009 ... WWE Extreme Rules ... najpierw pokona³em tego grubasa ³amagê a pó¼niej zrobi³em co¶, co ka¿dy czysty cz³owiek móg³ zrobiæ. Odebra³em ci pas Jeffi. Pogr±¿y³em ciê, ale to nie tak mia³o byæ. Chcia³em pierwotnie wykorzystaæ walizkê na Orton'ie, ale ten facet co s³yszy g³osy przegra³ z koksem numer dwa w WWE. Postanowi³em od³o¿yæ swe plany na Raw, ale gdy siedzia³em w szatni i pi³em Pepsi, widzia³em na telewizorze ¿e wdrapujesz siê na drabinê. Edge le¿a³ nie przytomny, a ty zmierza³e¶ po World Championship. Nie mog³em na to patrzeæ! Zabra³em swoj± walizkê i uda³em siê stronê ringu. W tym czasie zdoby³e¶ tytu³! To jeszcze bardziej mnie wkurzy³o i do tego bardziej zmotywowa³o. Resztê æpuñku znasz, abo mo¿e ju¿ tego nie pamiêtaæ, bo prochy niszcz± szare komórki, ale mnie to gówno obchodzi Jeffi! Jestem Straight Edge i ty wiesz ¿e to najwiêksza si³a na ¶wiecie! Do¶wiadczy³em tego na SummerSlam ... na Smackdown! Straight Edge znaczy lepszy od John'a Ceny, Edga, Randy'ego Ortona i od ciebie Jeff i twoich nic nie wartych kreatur! Banda æpunów, która ciê wspiera ... W tej federacji szanuje tylko jedna osobe Abyss'a chcialbys dolaczyc do mnie chcesz byc oczyszczony chcesz zdobyc ze mna pasy Tag-Teamowe i zdominowac cala federacje RWW?????... Czekam na twoja odpowiedz!!!

Stopka forum

RSS