Christian:Shawn, ja siebie nie przeceniam...i wybacz, ale jak narazie... ja tu widzę dwóch pretendentów do pasa Hardcore( którego jeszcze nie ma) noo ewentualnie trzech.
Bilans walk na PPV:0-0-0
Bilans walk na zwykłych galach:1-0-0
Typ zawodnika:Face Pas:Brak
Roster:Crash
It's Time to play the game!
Na ring kroczy Hunter z mikrofonem.
Hey Shawn długo sie nie widzielismy.Ciesze sie że dolączyłes do naszej federacji tyle razem przeszlismy.I kieruje pewne pytanie do twojego kolegi Kofiego i także do ciebie czy takze i ja mogłbym do was dolaczyć tak naprawde to w niejednej chwili ja dowodziłem Dx jak i ty.Prosze zebys mi na to pytanie odpowiedział.
Chciałbym ci pokazać pewne zdjęcie:
Gdy patrze na te zdjęcia to przypominają mi sie nasze złote czasy.Czasy gdy my byliśmy najlepi w WWE byliśmy najlepsi na świecie mogliśmy dokpać wszystki.
Albo zobacz na to zdjęcie:
Na tym zdjeciu widac jacy bylismy dobzi nie raz sie bilismy miedzy sobą ale i tak bylismy przyjaciółmi..
Zbanowany
Kofi wbiega na ring:Witajcie jak widać Hunter i Cena chcą być nowymi członkami D-Generation X awięc odemnie mają zgodę na doście do DX.Ale to nieodemnie zależy.To zależy od Shawn Michaels chciałbym pokazać wam jedno zdjęcie:
Jak widać na zdjęciu Kofi Kingston szykuje się do wykonania Bum leg drop,A John Cena do wykonania Ju Ca'n See Mee.
Kofi wychodzi z ringu.
Administrator
I hear voices in my head
They council me
They understand
They talk to me
Bierze mikrofon i zaczyna przemówienie:
- Sam nie mogę uwierzyć w to co słyszę DX po raz kolejny się reaktywowało i chcą walczyć o pasy Tag hahahahaha niezdobędziecie ich ponieważ te pasy zdobędzie Rated RKO w której skład wchodzą najlepsi zawodnicy tej federacji Edge i Randy Orton, Hunter radził bym ci nie dołączać się do tego kabaretu. Najlepiej by było gdybyś walczył solo ponieważ to ci najlepiej wychodzi. Christian wiesz co jesteś śmieszny że ty niby ze swoim " Tag Partnerem" zniszczysz najlepszy Tag Team w tej federacji Rated RKO very funny. Jeżli masz odwagę to dobierz sobie "tag partnera" i zawalcz z nami na następnej gali o pasy Tag Team co ty na to?
Theme Rated RKO i Randy zchodzi z ringu
It's Time To Play The Game
Na ring wchodzi Triple H z mikrofonem
Randy Randy Randy wiesz co darze cie wielkim szacunkiem posiadasz wieksze umjejętności niż nie jeden wrestler i w tym momencie przemówiłeś mi do rozsądku co to za D-Generation-X jak jest Kofi Kingston
czy John Cena.Dx to zawsze byłem tylko ja i HBK więc chyba jednak wole nie dolaczac do tej karawany.(publiczność okazuje zdziwienie).A więc Randy składam ci wielkie dzięki za twój pomysł (publiczność buczy).Szukam jakiegoś pana do partnerstwa w tej federacji jeżeli ktos jest chętny prosze pisac na moje gg.
Teraz mam cos do powiedzenia panu HBK przepraszam za to że nie chce dolaczyc to dx ale powod wyjasnilem wczesniej przykro mi....
Triple H odklada mikrofon i wychodzi z ringu slychac jego theme.
Go!
If You Close Your Eyes
Wiesz co Randy??
Chętnie bym to zrobił...ale jedyna osoba z którą mógłbym się znaleźć w ringu...która była by równa mi,
nie zgodzi się na tag Team, chociaż....kto wie kto wie....czas pokaże...
dlatego nici z tej walki na następnej gali. Przykro mi Randy ;] Może kiedy indziej was rozniosę ;]
Zbanowany
Kofi Kingston wchodzi na rong z mikrofonem:Zal mi cie The Game tak nas błagałeś żebyśmy cie wzieli do D-Generation X.Jesteś w tym biznesie dłużej odemnie a niewiesz jak się robi sygnature filmik.
Tyle co jeszcze powiem że Maryse jest odciebie lepsza.
Jeśli się tak mądrujesz to proponuje walke na 2 gali RWW.
Co ty nato???
Kofi żuca mikrofon na ring i wychodzi z niego w swoim theme songu.
Na ring wkracza lekko zdnerwowany Triple H
Kofi zasadnicze pytanie o co ci chodzi z jakąś "sygnaturą filmik"?Nie chce się z tobą bić gdyż po co sie bić z kimś co nic nikomu nie zrobił.Rozumiem bić sie z CM Punkiem zeby przemowic mu do rozsądku mniejsza o to.Hmm Maryse jest jedną z najlepszych div to przyznam ale kobieta a facet to chyba pewna roznica nie sądzisz?Tak chciałem sie dostać do Dx ale po przemyśleniu i mądrym zdaniu Randiego rozmyśliłem sie co to za tag team jak 4 ludzi w nim ma być..
Powiem wam tyle to ja wygram pas interkontynentalny!!!
Triple H odklada mikrofon bez większej reakcji publiczności.
(Triple H staje się tweenerem)
Ostatnio edytowany przez Triple H (2010-07-07 19:13:06)
Zbanowany
Kofi wchodzi na ring z pewnym zdjęciem:
Tak napewno znasz to zdjęcie jak każdy.Jak wiesz Kofi był misztrzem intercontinental w WWE i niedługo na RWW też będzie.A jeśli hodzi o DX napiszę do Shawn żeby zmienił tą nazwę ja jej niewybierałem.
Pokaże także będzie jeszcze jeden pewien filmik.http://www.youtube.com/watch?v=2fpTUmum5Bc
Widziałeś to hunter jak kofi tobą pozamiatał na Elimination chamber.Ale i tak muj ulubiony zawodnik John Cena wygrał.
Ostatnio edytowany przez Kofi Kingston (2010-07-07 17:39:16)
TAKI OFF TOP:
PANOWIE!!! O CO WY SIE KŁUCICIE???? WIDZIELIŚCIE ŻEBY KTO KOLWIEK... I KIEDYKOLWiEK W WWE GADAŁ O SYGNATURACH,, CZY INNYCH BADZIEWIACH???ALBO POKAZYWAŁ FILMIKI JAKIEŚ TAM...czy GADAŁ ŻE JOHN CENA TO JEGO ULUBIONY ZAWODNIK?????? NIEEEE!!!! DLATEGO DOSTOSOWAĆ SIĘ DO TEGO TEMATU ...JAK CHCECIE GADAĆ O BYLE CZYM TO NA SHOUTBOX!!! TO BY BYŁO NA TYLE!
JESZCZE RAZ KTOŚ BĘDZIE ODBIEGAŁ OD TEMATU...BANY SIĘ POSYPIĄ
OFF TOPIC
ROZUMIEM O CO CI CHODZI CHRISTIAN ALE JA DO NIEGO NA GG NAPISALEM JAK MIEC TAKIE GIFY W PROFILU I SKAD JE WZIĄŚĆ A TEN TO NAPISAŁ NA RINGU SPECJALNIE WZIAŁEM TE SYGNATURKI W CUDZYSŁÓW ŻEBY TO JAKOŚ ODEGRAĆ!!!
You think, you know me
On this day.....
Egde: Kiedy słyszę was chcę mi się śmiać i płakać! Nie wiecie do czego zdolne jest Rated RKO! A ty HBK! Ledwo co wlazłeś do RWW I już pchasz się do walki o WHC! Jesteś zgrzybiałym staruchem i nie nadajesz się na WHC! A co do Tag-Team Championship to ani DX ani żaden inny Team nie są w stanie pokonać Rated RKO! Manipulator i The Viper w jednej drużynie to po prostu totalna rozwałka! Zniszczymy każdy Tag-Team, i każdy Team, który będzie się stawiał i nie da nam rady, zostanie dodatkowo po walce upokorzony przez RatedRKO!
Edge opuszcza ring
You think, you know me
On this day.....
Ostatnio edytowany przez Edge (2010-07-07 21:24:49)
Zbanowany
Kofi wchodzi na ring:Witajcie powiem wam cośożuciłem DX!!!!
i znowu szukam Tag Team
narazie w oko wpadli mi : Jeff Hardy,John Cena,Stive Austin,Rey Mysterio,Evan Bourn.
Kofi wychodzi z ringu z niepewnością publiczności.
Znawca
Modest...to the Top !
bierze mikrofon i zaczyna swój speatch :
Jeff jest pełen Charyzmatycznej energii !!!. Od dzis fani RWW będa mogli podziwiac wysokie loty, ogromna charyzmę oraz wielki Hardcore w ringu ! Chcę odpowiedziec na ostatnią wypowiedz pana Kingstona który mysli że jest na tyle swietny by mógł walczyc w parze z Jeff'em Hardy'm ! Czemu szukasz Tag Team'u Kofi?! Nie staniesz do bitwy 1 vs 1 ? Ja jestem w stanie podjąc kazde wyzwanie...Charismatic Enigma jest w wielkiej ekstazie !!!!! Wyzywam Cię Kingston ! Przestan tchórzyc i walcz z Enigmą !!! Dopiero ze mna w ringu zobaczysz jaki jestes słaby! Enigma !!!!!!!!!!!!!!!!!
Modest...to the Top !
You think, you know me
On this day.....
Edge: Kofi, czy ty jesteś w RWW tylko po to by szukać Tag-Partnera? W Każdej twojej wypowiedzi w Ringu doszukamy się "Kto chce założyć ze mną Tag-Team", widocznie nikt nie chce! Więc przestań ciągle się o to wypytywać bo to się robi wkurzające!
Edge wychodzi z ringu
You think, you know me
On this day.....